Konu "Tağşiş" için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Kaşar peynir üretiminde bitkisel yağların (palm yağı) kullanılabilirliğinin araştırılması
(2013)Bu çalışmanın amacı kaşar peynir üretiminde bitkisel yağlardan palm yağının kullanılabilirliğinin araştırılması ve doğal/legal yolla üretilen kaşar ile tağşişli üretilen kaşarlar arasındaki temel fizikokimyasal, yapısal ... -
Tüketime sunulan koyun ve keçi peynirlerinde Süt türünün araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 19.07.2019)İnsan beslenmesi için önemli besin unsurlarını içerdiğinden dolayı süt ve süt ürünleri oldukça önemlidir. Süt ürünleri içerisinde peynir ve çeşitleri önemli bir yer tutmaktadır. Bu peynir çeşitliliği içerisinde geleneksel ...