Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Hayvansal Gıdaların Tüketim Yapısı ve Tüketici Tercihlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Üniversite Personeli Örneği
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2015)
Bu araştırma, Afyon Kocatepe Üniversitesi personelinin gelir düzeyine göre hayvansal gıda tüketim yapısı ve tüketici
tercihlerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Tabakalı örnekleme yöntemiyle belirlenen 348 katılımcıya ...
Hayvansal Gıdaların Tüketim Düzeyi Ve Tüketici Tercihlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma :Afyon Kocatepe Üniversitesi Personeli Örneği
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2013)
Bu araştırma, Afyon Kocatepe Üniversitesinde görevli personelin hayvansal gıda tüketim düzeyi ve tüketim tercihlerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır.
Araştırma için gerekli olan verilerin elde edilmesinde yüz yüze ...