Başlık için Cilt 4 : Sayı 1 listeleme
Toplam kayıt 8, listelenen: 6-8
-
Kefir: A Fermented Milk Product and Production Methods
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2011)Traditional kefir can not be prepared without"kefir grains". It is agreed that the presence of kefir grains are always necessary to produce a "traditional" kefir. These must be recovered in gelatinous form from kefir after ... -
Tüketicilerin Genetiği Değiştirilmiş Gıdalara Karşı Tutumlarının ve Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2011)Genetiği değiştirilmiş organizmalar (GDO) ile ilgili olarak yapılan bu anket çalışmasına farklı yaş grubu, eğitim düzeyi ve mesleklerdeki kişiler katılmıştır. 207'sl bayan, 233'ü bay olmak üzere toplam 440 kişi çalışmaya ... -
Veteriner Fakültelerinde Kalite, Verimlilik ve Etkinlik için Bir Güvence Sistemi: Akreditasyon
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2011)Akreditasyon, sürdürülebilirlik kavramının öneminin fark edilmesiyle birlikte ekonomik, yönetimsel ve eğitsel alanlarda gelişen ve yerleşen bir kalite belirtecidir. Günümüzde birçok alanda makulden mükemmele uzanan bir ...