Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
TÜRKİYE DE ÜRETİLEN ORGANİK UHT SÜTÜN SAĞLIK AÇISINDAN ÖNEMLİ YAĞ ASİTLERİ BAKIMINDAN ARASTIRILMASI
(2006)
Bu arastırmanın amacı; Türkiye’de üretilen organik sütün sağlık açısından önemli
görülen; linoleik asit, α-linolenik asit, KLA, arasidonik asit, EPA, DPA ve DHA
bakımından üstünlük ve eksikliklerini ortaya koyarak tüketici ...
TÜRKİYE’DE ŞİŞELENEN MİNERALLİ SULARIN FİZİKOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
(2016)
Bu arasttırmada, Kaynağı ülkemizde bulunan ve piyasaya arz edilen mineralli sularda fiziksel (bulanıklık), kimyasal (toplam sertlik, bikarbonat, karbonat, pH, iletkenlik, kalsiyum, magnezyum, amonyum, potasyum, sodyum, ...