Konu "Bıldırcın" için Sağlık Bilimleri Enstitüsü listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Bıldırcın Rasyonlarına Katılan Farklı Yağ Kaynaklarının Besi Performansı, Karkas ve Bazı Kan Parametreleri ile Oksidatif Durum Üzerine Etkisi
(2018-12-19)Bu araştırma farklı bitkisel yağ kaynakları içeren rasyonların bıldırcınlarda besi performansı, karkas kalite özellikleri ile bazı kan parametreleri ve oksidatif durum üzerine etkisini belirlemek amacıyla yapıldı. Araştırmada ... -
Çörek Otu (Nigella Sativa) ve Maydonozun (Petroselinum Crispum ) Yumurtacı Bıldırcın Rasyonlarında Kullanılmasının Yumurta Verimi, İç Kalitesi ile Kuluçka Sonuçları Üzerine Etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2009)Bu araştırma yumurtacı bıldırcın rasyonlarına farklı oranlarda katılan çörek otu tohumu (ÇOT) ve kurutulmuş maydonoz ununun (MU) (Nigella Sativa ve Petroselinum Crispum ) yumurta verimi, yumurta ağırlığı, yem tüketimi, ...