Konu "Broiler" için Sağlık Bilimleri Enstitüsü listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Afyon’da Tüketime Sunulan Tavuk Karkas ve Tavuk Eti Örneklerinde Salmonella spp. Varlığının Klasik Kültür Tekniği ile Saptanması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2006)Yapılan bu çalışmada Afyonkarahisar ilinde satışa sunulan 50 adet broiler karkas, 50 adet tavuk kanadı, 50 adet tavuk göğüs eti ve 50 adet tavuk budundan oluşan toplam 200 adet tavuk eti örneği, Salmonella spp. varlığı ... -
Mersin Bitkisinin (Myrtus Communıs L.) Broiler Rasyonlarında Kullanım İmkanlarının Araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2012)Bu çalışmada, broiler yemlerine farklı düzeylerde mersin yaprağı ve mersin uçucu yağı ilavesinin performans, karkas, kan ve bağırsak parametrelerine olan etkisi araştırılmıştır. Çalışmada, 525 adet broiler civciv, 5 ...