Bölüm "Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi" Sağlık Bilimleri Enstitüsü için listeleme
Toplam kayıt 1, listelenen: 1-1
-
Geleneksel Bir Peynir: Afyon Tulum Peynirinin Karakterizasyonu ve Deneysel Olarak İnokule Edilen Brucella Abortus ve Brucella Melitensis Suşlarının Üreme ve Canlı Kalma Yeteneklerinin Araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2011)Yapılan bu çalışmanın ilk bölümünde Afyonkarahisar’da 3 farklı tulum peyniri üreticisine geleneksel metotla imal ettirilen Afyon Tulum peyniri örneği (A, B, C grubu) ve A.K.Ü. Veteriner Fakültesi Besin/Gıda Hijyeni ve ...