Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Hayvansal Gıdaların Tüketim Düzeyi Ve Tüketici Tercihlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma :Afyon Kocatepe Üniversitesi Personeli Örneği
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2013)
Bu araştırma, Afyon Kocatepe Üniversitesinde görevli personelin hayvansal gıda tüketim düzeyi ve tüketim tercihlerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır.
Araştırma için gerekli olan verilerin elde edilmesinde yüz yüze ...
Pırlaklarda Bazı Faktörlerin Bir Doğumdaki Kuzu Sayısı, Sütten Kesime Kadar Büyüme Özellikleri Ve Yaşama Gücüne Etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2013)
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde altı farklı özel işletmede 2011-2012 yılları koç katımı ve kuzu doğum sezonlarında yürütülen bu çalışmada farklı çevre faktörlerinin Pırlak koyunlarında bir doğumdaki kuzu sayısı, doğum ...
Geçiş Dönemindeki Süt İneklerine Rasyona İlaveten Organik Çinko Verilmesinin Bazı Verim Ve Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2013)
Bu çalışma geçiş dönemindeki süt ineklerine rasyona ilave olarak verilen organik çinkonun süt verimi, karaciğerde yağ asidi metabolizmasını ilgilendiren bazı kan parametreleri ve bazı reprodüktif parametreler üzerine ...