Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Tüketime sunulan yoğurt ve ayranlarda ağır metal varlığının araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 05.08.2020)
Bu çalışmada kullanılan farklı markalara ait yoğurt ve ayran örnekleri Şubat-Haziran 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar il ve ilçelerinden temin edilmiş ve analiz için 40 adet yoğurt ve 40 adet ayran olmak üzere toplam ...
Kaymak Altı Sütünün Değişik Oranlarda İnek Sütü İle Karışımından Üretilen Yoğurtların Bazı Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2011)
Bu araştırmada, inek ve kaymak altı sütlerinden üretilen yoğurtların bazı fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri incelenmiştir. Üretilen yoğurtlar +4°C‟de depolanmış ve depolamanın 0, 3, 7, 11, 14 ve 20. ...