Yazar "Akkaya, Levent" için Kocatepe Veteriner Dergisi listeleme
-
Afyonkarahisar’da Tüketime Sunulan Kokoreçlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi
Kara, Recep; Aslan, Savaş; Yaman, Hilmi; Akkaya, Levent (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2013)Kokoreç ülkemizde günlük olarak üretilen ve tüketilen geleneksel bir üründür. Yapılan bu çalışmada, Afyonkarahisar’da tüketimine sunulan kokoreçlerin mikrobiyolojik kalitesini belirlemek amacıyla 10 farklı satış noktasından ... -
Farklı Oranlarda Manda Eti Kullanılarak Üretilen Sucukların Olgunlaşma ve Depolama Aşamalarındaki Bazı Özelliklerinin Araştırılması
Kara, Recep; Akkaya, Levent; Gök, Veli; Gürler, Zeki; Müdüroğlu, Raziye (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012)Yapılan bu çalışmada, farklı oranlarda (A: %100 sığır eti, B: %75 sığır + %25 manda eti, C: %50 sığır + %50 manda eti ve D: %100 manda eti) manda eti kullanılarak sucuk üretilmiştir. Olgunlaştırma süresi sonunda sucuk ...