Konu "Gastronomy" için Sosyal Bilimler Dergisi listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Aşçılık öğrencilerinin mesleki beklentileri üzerine bir inceleme
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 29.12.2022)Yükseköğretim düzeyi ön lisans seviyesinde yer alan programlarda verilen eğitimlerin temel amacı, ilgili sektörlere nitelikli ara eleman yetiştirmektedir. Dolayısıyla ön lisans seviyesinde eğitim alan öğrencilerin meslekleri ... -
Gaziantep’i ziyaret eden yerli turistlerin yiyecek neofobisi ve çeşitlilik arayışı eğilimlerinin yerel yemek tüketimine etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 27.03.2022)Yerel yemekler, turistlerin destinasyon seçimini, kalış sürelerini, genel memnuniyet düzeyini ve tekrar ziyaret etme niyetini etkilemektedir. Yerel kalkınmada, yerel mutfak kültürünün sürdürülebilirliğinde ve turist ...