Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Kars ilinde tüketime sunulan çiğ süt ve bazı peynir çeşitlerinde Aflatoksin M1 varlığının değerlendirilmesi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.03.2019)
Bu araştırma, Kars ilinde tüketime sunulan çiğ inek sütü, küflenmiş çeçil, kaşar ve gravyer peyniri örneklerinde aflatoksin M1 (AFM1) kontaminasyonunu değerlendirmek amacıyla yapılmıştır. Bu amaçla, 50 adet çiğ süt, 50 ...
Kayseri’nin Develi ilçesinde tüketime sunulan peynirlerde akar varlığının araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2020)
Bu çalışma, Kayseri ilinin Develi ilçesinde tüketime sunulan peynirlerde akar varlığının ortaya çıkarılması ve
bölgenin akar enfestasyonu durumunun saptanması amacı ile yapılmıştır. Araştırma için 2011 Eylül-2012 ...
Ankara’nın Mamak ilçesinde tüketime sunulan peynirlerde akar varlığının araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.09.2019)
Bu çalışma, Ankara’nın Mamak ilçesinde tüketime sunulan peynirlerde akar varlığının ortaya konulması amacı ile
yapılmıştır. Çalışmada kullanılmak amacıyla Eylül 2011 ve Şubat 2012 tarihleri arasında 119 adet (50 adet ...