Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Turizm ve otel işletmeciliği önlisans programı öğrencilerinin genel staj sorularının belirlenmesine yönelik bir araştırma
(UMYOS, 2017)
Turizm ve otel işletmeciliğinde okuyan öğrencilerin turizm sektörüne yönelik görüşleri daha çok staj dönemlerinde şekillenmeye başlamaktadır. Ancak staj sürecinde zaman zaman gerek eğitim kurumu, gerek işletme ve gerekse ...
Patates püresi ve ekşi hamur içeren yöresel ekmek üretimi
(Institute Of Economic Development And Social Researches Publications®, 2019)
Son zamanlarda, insanlar sağlıklı gıdaları örneğin antioksidan, mineraller ve vitaminler içeren ekmek tercih ediyorlar. Bu bileşenler ekmeğin besleyici özelliğinde artışa neden olmaktadır. Önemli bir bitki olan patates, ...
Otel yiyecek içecek bölümlerinde güçlendirmenin İşgören performansına ve işten ayrılma niyetine etkisi: Afyonkarahisar’daki beş yıldızlı otel işletmelerinde bir uygulama.
(9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 2018)
Günümüzde, işletmelerin rekabet gücü elde etmek amacıyla sahip oldukları tüm kaynakları etkin bir şekilde kullanmaları gerekmektedir. Bu kaynaklar içerisinde özellikle insan kaynakları, emek yoğun otel işletmeleri açısından ...
Belediyelerde gıda bankacılığı
(Çizgi Kitabevi Yayınları, 2019)
Bu çalışmada, belediyelerin gıda bankacılığı konusunda uygulamaları, gıdaların muhafaza şartları ve uyulması gerekli kurallar hakkında bilgi verilmesi amaçlanmıştır. Gıda bankacılığında en önemli kriter, hijyenik açıdan ...