Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorÖzkan, Cem
dc.contributor.authorYamaç, Mustafa
dc.contributor.authorYıldız, Zeki
dc.date2014-11-22
dc.date.accessioned2014-11-22T10:16:28Z
dc.date.available2014-11-22T10:16:28Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn2147-5296
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11630/882
dc.description.abstractIn this study, the effects of environmental factors on mycelium development of Pleurotus ostreatus was investigated. Besides, optimum nutritional factors for bioprotein production by the isolate were selected by Plackett-Burman design. Temperature of 30 °C, pH 8 and 4% inoculant size were selected among 7 incubation temperature (15-45 °C), 9 pH values (4.0-8.0), and 9 inoculant size (1-16%) for maximum mycelial growth of the isolate. In the case of Pleurotus ostreatus, dog food, lactose, corn steep liquor, gibberellic acid, CaCl2 and KH2PO4 significantly influenced the bioprotein production.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherAfyon Kocatepe Üniversitesien_US
dc.identifier.doi10.5578/fmbd.5905en_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectBiyoproteinen_US
dc.subjectDerin kültüren_US
dc.titlePleurotus Ostreatus Makrofungusu ile Derin Kültür Koşullarında Biyoprotein Üretiminin Optimizasyonuen_US
dc.title.alternativeOptimization of Bioprotein Production by Pleurotus ostreatus in Submerged Culture Conditionsen_US
dc.typearticleen_US
dc.relation.journalFen Bilimleri Dergisien_US
dc.departmentEskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Biyoloji Bilim Dal, Eskişehir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Eskişehir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İstatistik Bölümüen_US
dc.identifier.volume13en_US
dc.identifier.startpage35en_US
dc.identifier.endpage42en_US
dc.identifier.issue1en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Yayınıen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster