Türkiye’de 1980 sonrasında döviz kuru politikaları ve dış ticaret - Subaşı Ertekin, Meriç (Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2001)
Serbest dış ticaret politikalarının uygulandığı ülkelerde döviz kuru politikaları ülkelerin dış ticaret politikası araçları içinde önemli bir yere sahiptir. Bu çalışmada döviz kuru politikalarının dış ticaret üzerindeki etkisi 1980 sonrası dönemde Türkiye açısından incelenmeye çalışılmıştır.
Keywords: Dış Ticaret; Türkiye