Büyük Taarruz'un Türk Basınındaki Yansımaları - Sarısaman, Sadık (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2008)
Büyük Taarruz Türk dünyası ve dünya tarihi için çok önemli bir olaydır. Bu makalede Büyük Taarruzun Peyam-ı Sabah, Sabah, Hakimiyet-i Milliye, İkdam gibi Anadolu ve İstanbul basınına yansımaları ele alınmıştır. Büyük Taarruz; öncesi, savaş süreci ve sonrasıyla Türk basını merkezinde ortaya konulmuştur.
The Reflections of Great Attack on Turkish Press
Keywords: Büyük Taarruz; Mustafa Kemal Paşa; Afyon; İzmir