Çağdaş İşletme Çevrelerinde Maliyet Yönetimi - Kartal, Ali; Bozok, Mehmet Sinan (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2011)
Bu çalışmada çağdaş işletme çevrelerinde geleneksel maliyet yönetiminin yetersizliği ortaya konularak, günümüzdeki koşullar içinde maliyet yönetimi konusunun ne şekilde ele alınıp işlenilmesi konusu açıklanmıştır. Çalışmamız görüş ve önerilerimizle sonuçlandırılacaktır.

In this study after the showed the inefficiency of traditional cost management systems, the issue of how should be used the subject of cost management under the circumtances of nowadays was explained. Our study would be resulted with our opinions and suggestions.
Cost Management In Contemporary Business Environments
Keywords: Çağdaş İşletme Süresi; Maliyet Yönetimi; Hedef Maliyetleme; Kaizen Maliyetleme; Tam Zamanında Üretim Ve Stoklama Yönetimi