Ayrık Kesirli Laplace Dönüşümü - Zengin, Merve (My University, 2018)
Bu çalışmada, Nabla operatörü ile ayrık kesirli analizin özelliklerini inceleyerek bu operatörün yeni genelleştirmeleri araştırılmış ve Laplace dönüşümü uygulamaları incelenmiştir.
Dıscrete Fractıonal Laplace Transform
Keywords: Ayrık Kesirli Analiz; Nabla Operatörü; Ayrık kesirli Analizde Laplace Dönüşümü