Near soft bağlantılılık - Taşbozan, Hatice (Afyon Kocatepe Üniversitesi)
Bu makalede yeni bir kavram olan near soft yaklaşım uzaylarında tanımlı near soft kümeler üzerinde yeni bazı kavramlar tanımlanmaya çalışılmıştır. Near soft ayrılmış küme kavramını kullanarak near soft bağlantılı küme tanımlanmıştır. Ayrıca, near soft yaklaşım uzaylarında süreklilik kavramı ele alınmıştır. Near soft bağlantılılık kavramının, near soft yaklaşım uzaylarında süreklilik altında korunduğu incelenmiştir.

In this article, some new concepts are tried to be defined on the near soft sets defined in the near soft approximation spaces. Using the concept of near soft separated cluster, a near soft connected cluster is defined. In addition, the concept of continuity in near soft approximation spaces is discussed. It has been examined that the concept of near soft connectivity is maintained under continuity in near soft approach spaces.
Near soft connectedness
Keywords: Near Soft Küme; Near Soft Nokta; Near Soft Ayrık Küme; Near Soft Bağlantılı Küme; Near Soft Set; Near Soft Point; Near Soft Disjoint Set; Near Soft Connected Set