“Risk” kavramından hareketle Türkiye’deki “Sigortacılık” sektörü üzerine değerlendirmeler - Pehlivan, Abdülkadir (Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2008)
Bu çalışmada, risk kavramının ne anlama geldiği, hangi kavramlarla ilişkili olduğu ortaya koyulmaya çalışılacak; buradan hareketle, Türkiye’deki sigorta sektöründe neler yapılabileceği üzerine değerlendirmelerde bulunulacaktır.
Evaluations on insurance sector in Turkey in terms of "Risk" concept
Keywords: Risk Kavramı; Sigortacılık Sektörü