Yazar "Toğrul,İnci Türk" için Tezler listeleme
-
AYVANIN KURUMASI SIRASINDA YAPISINDA MEYDANA GELEN FİZİKSEL DEĞİŞİMLERİN İNCELENMESİ
Denge, Aslıhan (2011)Bu çalışmada, Adapazarı bölgesinde yetişen ekmek tipi olgun ayvaların kurutma kinetikleri ve rehidrasyon yetenekleri ile kurutmayla oluşan toplam renk değişimleri incelendi. Bu amaçla ayvalar ön işlemler uygulanarak ve ... -
FARKLI ŞEKİLLERDE KURUTULMUŞ KAYISILARIN REHİDRASYON YETENEKLERİNİN İNCELENMESİ
İntepe, Murat (2010)Bu çalışmada, Malatya bölgesinde yetişen Hacıhaliloğlu aşı kayısısının rehidrasyon yetenekleri incelendi. Bu amaçla farklı sıcaklıkta ve farklı ön işlem uygulanarak kurutulan kayısılar farklı sıcaklıkta saf su ortamlarında ... -
Vişne Ve Kirazın Kuruması Sırasında Büzülmenin İncelenmesi
Arısoy, İbrahim (2010)Bu çalışmada Afyonkarahisar-Sultandağı bölgesinde yetişen kiraz ve vişnenin kuruma ve rehidrasyon kinetiği ile kuruma sırasında meydana gelen büzülme davranışı incelendi. Meyvenin kuruması ve kurutulması literatürde yer ...