Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Otel yiyecek içecek bölümlerinde güçlendirmenin İşgören performansına ve işten ayrılma niyetine etkisi: Afyonkarahisar’daki beş yıldızlı otel işletmelerinde bir uygulama.
(9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 2018)
Günümüzde, işletmelerin rekabet gücü elde etmek amacıyla sahip oldukları tüm kaynakları etkin bir şekilde kullanmaları gerekmektedir. Bu kaynaklar içerisinde özellikle insan kaynakları, emek yoğun otel işletmeleri açısından ...
Yiyecek içecek bölümü çalışanlarının iş performansı ve işten ayrılma niyetlerine ilişkin algı düzeylerinin belirlenmesi: Afyonkarahisar örneği
(Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019)
Otel işletmelerinde verilen hizmetlerin niteliği gereği müşteri istek ve beklentilerinin hızlı
bir şekilde karşılanması gerekmektedir. Bu nedenle yüksek iş performansına sahip nitelikli
işgörenlerin işletmelere ...