Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Farklı Oranlarda Manda Eti Kullanılarak Üretilen Sucukların Olgunlaşma ve Depolama Aşamalarındaki Bazı Özelliklerinin Araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012)
Yapılan bu çalışmada, farklı oranlarda (A: %100 sığır eti, B: %75 sığır + %25 manda eti, C: %50 sığır + %50 manda eti ve D: %100 manda eti) manda eti kullanılarak sucuk üretilmiştir. Olgunlaştırma süresi sonunda sucuk ...
Bulanık Kümeleme Analizi ile Türkiye’deki İllerin Hayvancılık istatistikleri Bakımından Sınıflandırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012)
Bir ülkeyi oluşturan birimlerin (bölge, il, ilçe, belde vb.) sınıflandırılması veya bunlar arasmda bir karşılaştırma yapabilmek için ortak ve elde edilebilir göstergelere/değişkenlere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu çalışmada, ...