Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Farklı Oranlarda Manda Eti Kullanılarak Üretilen Sucukların Olgunlaşma ve Depolama Aşamalarındaki Bazı Özelliklerinin Araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012)
Yapılan bu çalışmada, farklı oranlarda (A: %100 sığır eti, B: %75 sığır + %25 manda eti, C: %50 sığır + %50 manda eti ve D: %100 manda eti) manda eti kullanılarak sucuk üretilmiştir. Olgunlaştırma süresi sonunda sucuk ...
Geleneksel bir peynir: Afyon tulum peyniri
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012)
Ülkemizde bölgesel ve geleneksel farklılıklara göre üretilen ve satışa sunulan birçok peynir çeşidimiz bulunmaktadır. Bu peynirlerimiz içerisinde geleneksel tulum peynirleri önemli yer tutmaktadır. Üretilen tulum peynirlerinin ...