Bölüm "Fakülteler, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü" 2020 için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Determination of the hygienic quality of tap waters of Afyonkarahisar province
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2020)In this study, the microbiological and chemical properties of drinking water taken from fountains in the city center of Afyonkarahisar province were investigated. As a result, Escherichia coli was detected in 9 (22.5%) ... -
Farklı çimlendirme süreleriyle üretilen malt sirkelerin bazı kalite özellikleri
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.03.2020)Bu çalışmada; kışlık arpalık maltlardan farklı çimlendirme süreleriyle üretilmiş üç farklı malt sirkesinin bazı kalite özellikleri belirlenmiştir. Sirke örneklerinin kuru madde, asitlik, briks, kül, iletkenlik ve yoğunluk ...