Ara
Toplam kayıt 17, listelenen: 1-10
Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Sistemlerinde Bilgi Güvenliğinin Sağlanması
(2009)
Günümüz Uzaktan Eğitim Sistemleri, güçlü teknolojik altyapı ile desteklenmiş yazılımlardan
oluşmaktadır. Dünya genelinde internet kullanımının yaygınlaşması ile yazılımlar web tabanlı
oluşturulmaya başlanmıştır. Bu ...
Bedensel Engellilerin Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Sisteminden Yararlandırılması
(2009)
Eğitim tüm insanların eĢit Ģekilde yararlanması gereken bir insanlık hakkıdır. Dünyadaki en büyük azınlık olarak nitelendirilen engelli insanların da eğitim hakkından diğer insanlar gibi eĢit ve tam olarak yararlanabilmesi ...
SAĞKALIM ANALİZİ ÇALIŞMALARINDA GRUP ARDIŞIK PLANLARIN VE UYARLAMALI TASARIMLARIN ÖRNEKLEM BÜYÜKLÜKLERİ İLE GÜÇ ANALİZLERİ BAKIMINDAN KARŞILAŞTIRILMASI VE BİR UYGULAMA
(2009)
Tıbbi çalışmalarda, özellikle ölümle sonuçlanan hastalıkların tedavisinde uygulanan
yöntemlerden hangisinin kullanılmasının yaşam süresi üzerinde etkili olacağına karar
vermek önemlidir. Bu çalışmanın amacı klinik ...
Bazi Kismi Fark Denklemlerinin Salinimliligi Üzerine
(2009)
Bu çal sma¸ be¸s bölümden olu¸smaktad r. Ilk bölümde k smi fark denklemlerinin
sal n ml l g ile ilgili yap lm s¸ baz çal smalar¸ hakk nda bilgi verilmi¸stir.
Ikinci bölümde fark denklemleri ve k smi fark denklemlerinin ...
CEVİZLİ YAZ HELVASINDA DEĞİŞİK DEPOLAMA SICAKLIKLARINDA MEYDANA GELEN KİMYASAL, FİZİKSEL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL DEĞİŞİKLİKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
(2009)
Bu çalışmada cevizli yaz helvasının 3 ayrı sıcaklıkta 120 gün depolanarak bazı
kimyasal, fiziksel, mikrobiyolojik ve duyusal kalite değerlerinde oluşan değişmeler
araştırılmıştır. Ayrıca bu analizlere ışık tutması açısından ...
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN BESLENME VE TÜKETİCİ DAVRANISLARI
(2009)
Bu arastırma Afyonkarahisar ilinde bulunan 2007-2008 eğitim öğretim yılında il ve ilçe
merkezlerinde Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne bağlı değisik bölümlerde okuyan
yaklasık 23000 üniversite öğrencisinin besin tercihleri ...
FARKLI PAKETLEME TEKNİKLERİNİN, TAVUK PASTIRMASININ BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
(2009)
Bu çalışmada çeşitli paketleme metotlarının (aerobik paketleme (AP), vakum paketleme
(VP), modifiye atmosferde paketleme (MAP)) ve depolama zamanının (0., 15., 30. ve 60.
gün) tavuk pastırmalarının kimyasal, mikrobiyolojik ...
Akademik Kurumlarda Bilişim Sistemleri Yardımıyla Bilgi Yönetiminin Gerçekleştirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi Örneği Ahmet Yurdadur
(2009)
Kurumlar kendi bünyelerindeki bilgiyi derlemek, düzenlemek, yönetmek amacıyla bilgi
sistemleri kurmuşlar, kurum içindeki açık bilgiyi paylaşarak bilginin kurumsallaşmasına
katkı sağlamışlardır. Örtük bilginin sadece ...
İNMİŞ ve ARMENDARIZ HALKALAR
(2009)
Bu tez üç bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde, tez çalışması için gerekli olan bazı temel kavramlar ve özellikler verilmiştir. İkinci bölümde, bir halkanın Armendarizlik özelliği tanıtılarak bu özelliğin verilen halkadan ...
LEVREK (Dicentrarchus Labrax ) VE SAZAN (Cyprinus carpio) BALIKLARININ FERMENTE SUCUĞA İŞLENEBİLİRLİĞİ VE DEPOLAMA SIRASINDA OLUŞAN BAZI FİZİKSEL VE KİMYASAL DEĞİŞİMLER
(2009)
Bu araştırmada Levrek (Dicentrarchus labrax ) ve Sazan (Cyprinus carpio)
balıklarının, balık sucuğuna işlenebilirliği ve olgunlaşmadan sonra balık
sucuğundaki değişimleri belirlenmiştir.
Sucuk için kullanılan balık ...