Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Kiraz ve Kayısı Ağacı Reçinelerinin Yenilebilir Film Özelliklerinin İncelenmesi ve Gıda Kaplamasında Kullanımları
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2015)
Bu çalışmada kiraz ve kayısı ağaç reçinelerinin yenilebilir bir film materyali olarak uygunluğu ve gıda kaplanmasında potansiyel kullanımlarının belirlenmesi incelenmiştir. Reçinelerin bazı kimyasal içeriklerini belirlemek ...
Keçilerde Yüksek Çinko Tüketiminin Hematolojik Ve Biyokimyasal Parametreler İle Rumen Fermentasyonuna Etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2015)
Bu tez araştırması, Ankara keçilerinin yemlerin yüksek düzeyde çinko ilave edildiğinde canlı ağırlık, kan parametreleri ve rumen içeriğinde ortaya çıkabilecek değişiklikler ile birlikte biyokimyasal ve hormonal etkilerinin ...
Ratlarda Streptokokus Pyogenez ve Stafilokokus Aureus ile Deneysel Olarak Oluşturulan Deri Enfeksiyonları Üzerine Ozonlanmış Yağın Etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2015)
Bu çalışmanın amacı; ratlarda S. pyogenes ve S. aureus tarafından deneysel olarak oluşturulan deri enfeksiyonları üzerine ozonlanmış zeytinyağının etkinliğini, aktivitesini ortaya koymaktır. Araştırmada; 6-8 haftalık canlı ...