Yazar "Ertan, Erdi" için listeleme
-
Geleneksel Tarhana Üretiminde Yoğurt İkamesi Olarak Kefirin Kullanılması Üzerine Bir Araştırma
Ertan, Erdi (2019-03-28)Bu araştırmada, besin değeri zengin ve sağlık açısından yararlı bir besin olan kefirin, geleneksel bir gıdamız olan tarhanaya ilavesi ile hem yeni bir ürün elde etmek hem de tarhanayı besinsel içerik açısından değiştirmek ... -
Karabuğday unu ikamesinin ekmeklerin fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkilerinin incelenmesi
Ertan, Erdi; Şevik, Ramazan (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 07.02.2025)Bu çalışma, karabuğday unu ilavesinin ekmek üretiminde kullanımı ve ekmeklerin fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkileri incelenmiştir. %0, %15 ve %30 oranlarında karabuğday unu kullanılarak üretilen ...


















