Yazar "Gök, Veli" için listeleme
-
Farklı Oranlarda Manda Eti Kullanılarak Üretilen Sucukların Olgunlaşma ve Depolama Aşamalarındaki Bazı Özelliklerinin Araştırılması
Kara, Recep; Akkaya, Levent; Gök, Veli; Gürler, Zeki; Müdüroğlu, Raziye (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012)Yapılan bu çalışmada, farklı oranlarda (A: %100 sığır eti, B: %75 sığır + %25 manda eti, C: %50 sığır + %50 manda eti ve D: %100 manda eti) manda eti kullanılarak sucuk üretilmiştir. Olgunlaştırma süresi sonunda sucuk ... -
Gıda muhafasında kullanılan bazı doğal antimikrobiyaller
Akarca, Gökhan; Gök, Veli; Tomar, Oktay (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2014)İnsanların toplu halde yaşamaya başlamalarıyla birlikte gıdalar; üretim ve takip eden süreçlerde çeşitli nedenlerden dolayı patojen mikroorganizmalar ile kontaminasyona uğrayabilmektedir. Bu nedenle gıdaların korunması ve ...