Yazar "Soylu, Ali" için listeleme
-
Afyonkarahisar’da tüketime sunulan ambalajlı ve ambalajsız dondurma örneklerinin mikrobiyolojik kalite parametrelerinin araştırılması
Acaröz, Ulaş; Kara, Recep; Gürler, Zeki; Soylu, Ali; Küçükbüğrü, Nurtaç (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.03.2023)Dondurma, yaygın olarak tüketilen yüksek besin değerine sahip bir süt ürünüdür. Bu çalışmada Afyonkarahisar'da pazarlanan ambalajlı dondurma (n:40) ve ambalajsız dondurma (n:40) örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi ... -
Değişik oranlarda bromelain enjekte edilen farklı kalitedeki etlerden üretilen pastırmaların kalite özelliklerinin belirlenmesi
Soylu, Ali (Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 18.09.2024)Bu çalışmada antrikot, tranç ve nuar grubu etlere, ananas kaynaklı bitkisel proteaz bir enzim olan bromelainin 0,015 g/L ve 0,03 g/L’lik iki farklı dozunun enjekte edilmesi ile üretilen pastırmaların mikrobiyolojik, ... -
Hizmet işletmelerinde kalite odaklı insan kaynakları yönetim sistemi unsurları
Bektaş, Çetin; Görmüş, Şahin; Soylu, Ali (Afyon Kocatepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2004)Hizmet işletmeleri için rekabet edebilmelerinin temeli, kalite odaklı insan kaynakları yönetim sistemini kurmalarına bağlıdır. Kalite odaklı insan kaynakları yönetim sistemi birtakım temel unsurlardan oluşmaktadır. Bu ...