Yazar "Yeşilırmak, Hüseyin" için listeleme
-
Afyonkarahisar bölgesinde üretilip satışa sunulan sucukların bazı kalite özellikleri üzerine araştırmalar
Yeşilırmak, Hüseyin (2019)Bu araştırma, Afyonkarahisar ilinde üretilen sucukların fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerini belirlemek amacıyla yapılmıştır. Araştırmada 30 farklı üreticiden temin edilen sucuklar analiz edilmiş olup, ... -
Quality features of Afyon fermented sausage (sucuk) and standards compliance
Şevik, Ramazan ; Yeşilırmak, Hüseyin; Akarca, Gökhan; Aşçıoğlu, Çiğdem; Denizkara, Ayşe Janseli (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2024)Sucuk is one the indispensable tastes of Turkish cuisine that is preferred by a wide range of consumers. Hence, it must be produced in accordance with standards. In this study, it is aimed to specify the physicochemical ...


















