Konu "Kalite" için Kocatepe Veteriner Dergisi listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Dondurma üretiminde bal kabağı kullanımı ve kalite üzerine etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2020)Bu çalışma bal kabağı, zencefil, tarçın ve hindistan cevizinin dondurmanın kalitesi (duyusal, kimyasal ve mikrobiyel) üzerine olan etkisini incelemek amacıyla yapıldı. Bu amaçla 4 grup dondurma yapıldı ve -18°C’de muhafaza ... -
Veteriner Fakültelerinde Kalite, Verimlilik ve Etkinlik için Bir Güvence Sistemi: Akreditasyon
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2011)Akreditasyon, sürdürülebilirlik kavramının öneminin fark edilmesiyle birlikte ekonomik, yönetimsel ve eğitsel alanlarda gelişen ve yerleşen bir kalite belirtecidir. Günümüzde birçok alanda makulden mükemmele uzanan bir ...