Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Geleneksel bir peynir: Afyon tulum peyniri
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2012)
Ülkemizde bölgesel ve geleneksel farklılıklara göre üretilen ve satışa sunulan birçok peynir çeşidimiz bulunmaktadır. Bu peynirlerimiz içerisinde geleneksel tulum peynirleri önemli yer tutmaktadır. Üretilen tulum peynirlerinin ...
Afyonkarahisar’da tüketime sunulan ambalajlı ve ambalajsız dondurma örneklerinin mikrobiyolojik kalite parametrelerinin araştırılması
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.03.2023)
Dondurma, yaygın olarak tüketilen yüksek besin değerine sahip bir süt ürünüdür. Bu çalışmada Afyonkarahisar'da pazarlanan ambalajlı dondurma (n:40) ve ambalajsız dondurma (n:40) örneklerinin mikrobiyolojik kalitesi ...