Yazar "Demirel, Yağmur Nil" için listeleme
-
Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerinin sucuk tüketim alışkanlıkları
Demirel, Yağmur Nil; Doğan, İlkay (2017)Hayvancılığın yaygın olduğu Afyonkarahisar’da tüketiciler kırmızı et ürünlerine yüksek talep göstermektedir. Bu durum Afyonkarahisar’ı et ve et ürünleri tüketimi bakımından öncü şehirlerden biri haline getirmektedir. Afyon ... -
Afyonkarahisar ili’nde satışa sunulan çupra (sparus aurata) ve levrek (dicentrarchus labrax) balıklarının mikrobiyolojik kalitelerinin araştırılması
Pamuk, Şebnem; Demirel, Yağmur Nil; Gürler, Zeki (Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2019)Bu çalışmanın amacı, Afyonkarahisar‟da balıkçılarda satışa sunulan balıkların (çupra ve levrek) mikrobiyolojik kalite düzeylerinin belirlenmesidir. Çalışmada, 14 farklı balıkçıdan rastgele seçilen 82 adet (43 çupra, 39 ... -
Fermente türk sucuklarından izole edilen lactobacıllus plantarum, lactobacıllus sake, lactobacıllus curvatus ve staphylococcus xylosus suşlarının starter kültür olarak kullanılmasının araştırılması
Demirel, Yağmur Nil (Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2016)Bu çalışma ile geleneksel metotlarla üretimi yapılmış sucuk hamuralarının doğal floralarındanL. plantarum, L. sake, L. curvatus ve S. xylosususklasik kültür yöntemleri ile elde edilerek bu mikroorganizmaların karakterizasyonu ... -
Fermente türk sucuklarından izole edilen lactobacıllus plantarum, lactobacıllus sake, lactobacıllus curvatus ve staphylococcus xylosus suşlarının starter kültür olarak kullanılmasının araştırılması
Demirel, Yağmur Nil (Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 29.06.2019)Bu çalışma ile geleneksel metotlarla üretimi yapılmış sucuk hamuralarının doğal floralarındanL. plantarum, L. sake, L. curvatus ve S. xylosususklasik kültür yöntemleri ile elde edilerek bu mikroorganizmaların karakterizasyonu ...