Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Hayvansal Gıdaların Tüketim Yapısı ve Tüketici Tercihlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Üniversite Personeli Örneği
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2015)
Bu araştırma, Afyon Kocatepe Üniversitesi personelinin gelir düzeyine göre hayvansal gıda tüketim yapısı ve tüketici
tercihlerinin belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Tabakalı örnekleme yöntemiyle belirlenen 348 katılımcıya ...
Türk keman ekolü neden istenilen düzeyde değildir?
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, Akademik Müzik Araştırmaları Dergisi “AMADER”, 2015)
Cumhuriyetin ilanıyla birlikte ortaya çıkan inkılâplarla Türkiye, köklü bir değişim
sürecine girer. Birçok alanda olduğu gibi müzik de Türkiye’nin batılılaşma hareketleri
kapsamında bir değişim içerisindedir. Bu değişimler ...
Tanzimat Sonrası Kütahya Medreseleri (1839-1924)
(Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2015)
Medreseler, son bin yıllık süreçte, eğitim tarihimizdeki en önemli ve sistemli İslami Eğitim Kurumları olarak karşımıza çıkmaktadırlar. Bu kurumlar, en parlak, görkemli ve verimli dönemlerini Selçuklu ve Anadolu Selçuklu ...