Yayıncı "Institute Of Economic Development And Social Researches Publications®" Emirdağ Meslek Yüksekokulu için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Gıda işlemede kızıl ötesi uygulaması
(Institute Of Economic Development And Social Researches Publications®, 2019)Bu çalışma, kızılötesi ısıtmanın çeşitli gıdalar üzerine uygulanmasının son yıllarda popüler olduğunu göstermektedir. Kızılötesi yakın kızılötesi (0.75 – 1.4 μm), orta kızılötesi (1.4 - 3 μm) ve uzak kızılötesi (3 - 1000 ... -
Patates püresi ve ekşi hamur içeren yöresel ekmek üretimi
(Institute Of Economic Development And Social Researches Publications®, 2019)Son zamanlarda, insanlar sağlıklı gıdaları örneğin antioksidan, mineraller ve vitaminler içeren ekmek tercih ediyorlar. Bu bileşenler ekmeğin besleyici özelliğinde artışa neden olmaktadır. Önemli bir bitki olan patates, ...