Ara
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
Establishing near infra red spectroscopy (NIR) calibration for starch analysis in corn grain
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.03.2019)
This study has been carried out to calibrate the starch values of 320 corn samples taken from Soil Products Offices (TMO) in seven different geographical regions of by using an NIR instrument. The corn samples used in the ...
Laboratuvar güvenliğinin biyogüvenlik açısından değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde bir uygulama
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.03.2019)
Betimsel bir nitelik taşıyan bu araştırmada, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde görev yapan akademisyenlerin
çalıştıkları ve/veya sorumlu oldukları laboratuvarlardaki güvenlik durumunun biyogüvenlik açısından
değerlendirilmesi ...
Effect of pomegranate molasses on egg quality traits during different storage time in laying hens
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2019)
The present study trial was conducted to investigate the effects of pomegranate molasses on egg quality at
different storage periods. A total of 240 Babcock white laying hens (58 weeks old) were divided into 5 groups
(n=48) ...
Afyonkarahisar damızlık süt sığırı işletmelerinde buzağı bakımı ve yaşama gücünün değerlendirilmesi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.09.2019)
Bu çalışma, Afyonkarahisar İlinde bulunan damızlık süt sığırı işletmelerindeki buzağı bakımı ve yönetimi ile
buzağılarda yaşama gücü ve etkileyen faktörlerin incelenmesi amacıyla yapılmıştır. Araştırma, Afyonkarahisar
merkez ...
Şarole ırkı düvelerde tohumlama öncesi beslenme performansını ve rasyon maliyetlerinin belirlenmesi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.09.2019)
Bu çalışmanın amacı şarole ırkı düvelerde tohumlama öncesi beslenme performansı ve rasyon maliyetlerinin
belirlenmesidir. Araştırmada 9-10 aylık yaşta 65 baş şarole ırkı düve kullanılmıştır. Rasyonlar, düvelerin protein ...
Veteriner Fakültesi öğrencilerinin beyaz et tüketimi üzerine etki eden faktörlerin değerlendirilmesi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.12.2019)
Bu araştırma, Burdur, Konya ve Elazığ illerinde yer alan üniversitelerin veteriner fakültelerinde eğitim görmekte olan farklı
sınıflardaki öğrencilerin kanatlı eti tüketim düzeylerine etkili olan faktörlerin güncel olarak ...