Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Afyonkarahisar’da Satılan Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Çalışmalar
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2008)
Bu çalışmada, Afyonkarahisar merkezindeki dondurma satış yerlerinden
alınan 50 adet sade dondurma örneğinde toplam mezofil, toplam psikrofil,
koliform bakteri ve S. aureus sayıları saptandı. Dondurma örneklerinden ...
Çeşitli bitki ekstraktlarının çiğ köfte üzerindeki antimikrobiyal etkisi
(2018)
Çiğ köfte günlük olarak hazırlanıp, birkaç saat içerisinde tüketilmesi gereken, raf ömrü kısa ve mikrobiyal açıdan riskli bir gıdadır. Bu araştırmada; çiğ köfte numunelerine belirli oranlarda değişik baharat ekstrakları ...