ORCID "0000-0003-4320-5682" Enstitüler için listeleme
-
Diyet lif ilave edilerek üretilen ısıl işlem görmüş sucuğun kalite özellikleri
Eren, Ahmet (Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)Bu çalışmada ısıl işlem görmüş sucuk formülasyonunda buğday lifi, selüloz lifi ve havuç lifi %1 oranında kullanılmıştır. Araştırma, kontrol ve %1 oranında (buğday, selüloz, havuç) lifi içeren ısıl işlem görmüş sucuk örnekleri ... -
Hamburger köfte üretiminde antioksidan kullanımının kalite özellikleri üzerine etkileri
Barçın, Ekrem (Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019)Araştırmada yağ içeriği % 25 olan 3 farklı köfte hamuru hazırlanmıştır. Bu hamurlara % 2 oranında tuz + antioksidan ilave edilmiştir. Hamburger köfte üretiminde % 80 et + yağ, % 3 baharat, % 5 su, % 2 tuz + antioksidan, % ...