Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Gastronomi alanında yayınlanan makalelerin bibliyometrik profili (2013-2017)
(Sosyal Bilimler Dergisi - The Journal of Social Sciences, Ocak 2019)
Bu araştırmanın amacı Türkiye’de gastronomi alanında yazılmış makalelerin
bibliyometrik olarak incelenmesidir. Araştırmanın evrenini, Türkiye’de 2013-2017
yılları arasında gastronomi alanında yayınlanan makaleler ...
Duygusal zekânın iletişim becerilerine etkisi: Turizm öğrencileri üzerinde bir araştırma
(Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2018)
Bu araştırmada, lisans düzeyinde turizm eğitimi almakta olan öğrencilerin
duygusal zekâ düzeylerinin iletişim becerileri üzerindeki etkisinin belirlenmesi
amaçlanmıştır. Araştırmanın evreni Afyon Kocatepe Üniversitesi ...
Termal turizm işletmelerinde fiziksel planlama
(Termal Turizm ve İşletmeciliği, Detay Yayıncılık, 2018)
Bu çalışmanın konusunu, termal turizm işletmelerinde fiziksel planlama doğrultusunda ortaya çıkarılmak istenen atmosfer ve bu atmosferi oluşturan uyarıcı değişkenler oluşturmaktadır. Termal turizm işletmelerinde fiziksel ...