Konu "Cevizli Yaz Helvası, Tahin, Kalite Analizleri, su aktivitesi mikrobiyolojik analizler,depolama şartları, ceviz, vakumda üretim" için Fen Bilimleri Enstitüsü listeleme
Toplam kayıt 1, listelenen: 1-1
-
CEVİZLİ YAZ HELVASINDA DEĞİŞİK DEPOLAMA SICAKLIKLARINDA MEYDANA GELEN KİMYASAL, FİZİKSEL, MİKROBİYOLOJİK VE DUYUSAL DEĞİŞİKLİKLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
(2009)Bu çalışmada cevizli yaz helvasının 3 ayrı sıcaklıkta 120 gün depolanarak bazı kimyasal, fiziksel, mikrobiyolojik ve duyusal kalite değerlerinde oluşan değişmeler araştırılmıştır. Ayrıca bu analizlere ışık tutması açısından ...