Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Quality characteristics of noodle including ground yellow poppy seed
(International Journal of Secondary Metabolite, 2017)
The objective of this study is the production of noodle including ground yellow poppy seed which has
phenolic compounds. Phenolic compounds have antioxidant activity. According to the researches, these
compounds reduce ...
Afyon Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümünün laboratuvarlarını bölge sanayicilerinin teknik eğitim ve Ar-Ge ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde modernizasyonu
(Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü, 20.08.2016)
Bu araştırma, 2014-2015 yılında 19 buğday çeşidi ile kuru koşullarda, tane verimi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi amacıyla Afyonkarahisar merkez lokasyonunda yürütülmüştür.. Tane verimi ve bazı kalite özellikleri ...