Kurum Yazarı "Soybalı, Hasan Hüseyin" Turizm İşletmeciliği Bölümü İçin Listeleme
-
Evaluation of gastronomy and culinary arts students’ perceptions of workshops: A case of Afyon Kocatepe University
The purpose of the research is; to determine whether attitudes and expectations of undergraduate-level gastronomy and culinary arts students for culinary workshop activities differ according to the socio-demographic ... -
Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerinin workshop etkinlikleri Algısının değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe üniversitesi örneği
Boyraz, Mehmet; Çetin, Ahmet; Mutlu, Hülya; Soybalı, Hasan Hüseyin (Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018)Bu araştırmanın amacı; lisans düzeyinde eğitim gören gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin mutfak workshop etkinlikleri hakkındaki algılama, tutum ve beklentilerinin değerlendirilmesi ve bunların katılımcıların ... -
Turizm master planlarının karşılaştırılması: Türkiye örneği
Katırcıoğlu, Esra; Boyraz, Mehmet; Çetin, Ahmet; Soybalı, Hasan Hüseyin (Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2019)Araştırmanın amacı, Türkiye’de çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından hem il bazında hem de bölgesel olarak hazırlanan turizm master planlarının karşılaştırılmasıdır. Doküman inceleme yönteminin kullanıldığı bu araştırmanın ...