Gelişmiş Arama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorEmir, Oktay
dc.contributor.authorKılıç, Gonca
dc.contributor.authorPelit, Elbeyi
dc.date.accessioned2020-03-24T07:19:19Z
dc.date.available2020-03-24T07:19:19Z
dc.date.issued2010en_US
dc.identifier.citationEMİR, O., KILIÇ, G., & PELİT, E. (2010). Üç Yıldızlı Otel İşletmelerinde Müşteri Memnuniyeti Üzerine Bir Araştırma. Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 15(3), 291–310.en_US
dc.identifier.urihttp://eds.b.ebscohost.com/eds/pdfviewer/pdfviewer?vid=0&sid=0a11e3ca-5e1c-44f5-a68b-1eb75f7305ac%40pdc-v-sessmgr02
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11630/8355
dc.description.abstractBu araştırmada, Antalya’da faaliyet gösteren üç yıldızlı otel işletmelerinde konaklayan müşterilerin, sunulan hizmetlere ilişkin memnuniyet düzeylerinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Araştırmada veriler anketle toplanmış olup, Antalya’daki 20 üç yıldızlı otel işletmesinde konaklayan toplam 450 müşteriye uygulanmıştır. Elde edilen bulgulara göre, menülerde müşterileri milliyetlerinin dikkate alınması, müşterilere çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetinin sağlanması ve menülerin vejetaryen ve diyet yiyecek-içecekleri içermesi gibi hizmetlerde müşteri memnuniyeti en yüksek düzeyde gerçekleşmiştir.en_US
dc.description.abstractIn this study, it is aimed to determine the level of satisfaction of customers related to the services offered, in three-star hotels operating in Antalya. Obtained data was collected with the help of a questionnaire that was applied to total of 450 customers, staying at 20 three-star hotels in Antalya. According to the outcome, the highest level of customer satisfaction has been realized in laundry, dry cleaning services and vegetarian diet and drinks in menus when the nationality of the customers were taken into consideration.en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherSüleyman Demirel Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectMüşteri Memnuniyetien_US
dc.subjectBeklentien_US
dc.subjectAlgıen_US
dc.subject3 Yıldızlı Otelen_US
dc.subjectCustomer Satisfactionen_US
dc.subjectExpectationen_US
dc.subjectPerceptionen_US
dc.subjectThree stars hotelsen_US
dc.titleÜç yıldızlı otel işletmelerinde müşteri memnuniyeti üzerine bir araştırmaen_US
dc.title.alternativeA research on customer satisfaction in three-star hotelsen_US
dc.typearticleen_US
dc.relation.journalSüleyman Demirel Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisien_US
dc.departmentAfyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesien_US
dc.authorid0000-0002-6418-801Xen_US
dc.identifier.volume15en_US
dc.identifier.startpage291en_US
dc.identifier.endpage310en_US
dc.identifier.issue3en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.contributor.institutionauthorOktay, Emir
dc.contributor.institutionauthorKılıç, Gonca
dc.contributor.institutionauthorPelit, Elbeyi


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

  • Makaleler [43]
    Makale, olgu sunumu, editöre mektup vb.

Basit öğe kaydını göster