Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
Çeşitli bitki ekstraktlarının çiğ köfte üzerindeki antimikrobiyal etkisi
(2018)
Çiğ köfte günlük olarak hazırlanıp, birkaç saat içerisinde tüketilmesi gereken, raf ömrü kısa ve mikrobiyal açıdan riskli bir gıdadır. Bu araştırmada; çiğ köfte numunelerine belirli oranlarda değişik baharat ekstrakları ...
Değişik Oranlarda Soğan Kabuğu Ekstraktı İlave Edilmiş Köftelerde Çeşitli Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
(2018)
Bu araştırmada sığır etinden üretimmiş köftelere çeşitli oranlarda farklı soğan (Allium cepa L.) türlerinin
kabuk ekstraktları ilave edilerek köftelerdeki kalite çeşitli nitelikleri araştırılmıştır. Çalışmada kullanılan
köfte ...