Bölüm "Fakülteler, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojileri Bölümü" Cilt 13 : Sayı 2 için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Dondurma üretiminde bal kabağı kullanımı ve kalite üzerine etkisi
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2020)Bu çalışma bal kabağı, zencefil, tarçın ve hindistan cevizinin dondurmanın kalitesi (duyusal, kimyasal ve mikrobiyel) üzerine olan etkisini incelemek amacıyla yapıldı. Bu amaçla 4 grup dondurma yapıldı ve -18°C’de muhafaza ... -
Staphylococcal enterotoxins and enterotoxigenic staphylococcus aureus in raw milk: A screening study
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2020)Staphylococcus aureus is one of the most important cause of foodborne intoxications in human beings. Staphylococcal enterotoxins (SEs) may lead to outbreaks because of taking food such as milk and dairy products. The ...