Ara
Toplam kayıt 6, listelenen: 1-6
ZAMAN SKALASINDA BİRİNCİ MERTEBEDEN DİNAMİK DENKLEMLERİN SALINIMLILIGI
(2008)
Fark denklemler ve diferensiyel denklemler matematik tarihinin baslangıcından bugüne kadar büyük bir ilgi odagı olmustur. Ayrıca, bü calısma sahası genis bir üygülama alanına sahiptir. Ancak fark denklemlerinin ve diferensiyel ...
AFYONKARAHİSAR İLİNDE YEMEK SEKTÖRÜNDE KULLANILAN KIZARTMALIK YAĞLARIN KULLANILABİLİRLİK DÜZEYLERİNİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ VE KULLANILAN BU YAĞLARIN EKONOMİYE KAZANDIRILMASI
(2008)
Bu çalışmada Afyonkarahisar ilinde faaliyet gösteren restoran, fast-food ve catering
firmalarından alınan toplam 25 adet numunenin önemli yağ asitleri, trans yağ asitleri, peroksit
değeri ve serbest yağ asitleri bakımından ...
LORENTZ UZAYINDA REGLE YÜZEYLER
(2008)
Bu tez çalışması üç bölümden oluşmuştur.
Birinci bölümde çalışmamız için gerekli temel tanım ve teoremler verilmiştir.
İkinci bölümde 3-boyutlu Öklid uzayında regle yüzeylere ait boğaz çizgisi, dağılma parametresi, regle ...
BAZI DOĞAL KATKI MADDELERİNİN EKMEK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
(2008)
Bu çalışmada soya unu, patates unu, yulaf unu, çavdar unu ve malt unu atkılarının
protein oranı, Zeleny sedimantasyon değeri, düşme sayısı, Alveograf W değeri, strech
değeri, yumuşama derecesi, renk değeri ve spesifik ...
Uzaktan Eğitimde Veritabanı Tasarımı ve Örnek Model
(2008)
Türkiye uzaktan eğitim uygulamasına yeni adapte olmuş ve hızlı bir şekilde gündemine alarak kullanıma başlamıştır. Şimdiye kadar belirli bir ders yada uygulama modülü için birçok veritabanı tasarımı yapılmış ancak evrensel ...
KADİFE BALIĞI (Tinca tinca L., 1758) KÖFTESĐNĐN BUZDOLABI KOSULLARINDA MUHAFAZASI SIRASINDA MEYDANA GELEN BAZI KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK DEĞİSİMLER
(2008)
Bu arastırmada, kadife balığının (Tinca tinca L., 1758) balık köftesi yapımına
uygunluğu ile isleme sonrası besinsel özelliklerindeki değisimler belirlenmistir.
Temin edilen balık materyalleri kıyıldıktan sonra çesitli ...