Başlık için Gıda Mühendisliği Bölümü listeleme
Toplam kayıt 7, listelenen: 6-7
-
Physicochemical characteristics and antioxidant capacity of traditional yogurt fortified with grape (vitis vinifera l.) seed extract at different levels
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.12.2019)The aim of this study is to obtain the grape seed extract with high antioxidant activity and to investigate the quality characteristics of traditional yogurts fortified with seed extracts at different concentrations. For ... -
Tin free still (TFS) ambalajlar i̇çerisinde satışa sunulan i̇çeceklerin üst kapaklarının mikrobiyolojik profili
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2021)Bu araştırmada marketlerde, büfelerde, kafelerde, vb. farklı zamanlarda satışa sunulan çeşitli içeceklerin üst kapaklarının mikrobiyal profilinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Bu amaçla Ekim- Haziran ayları arasında toplam ...