Dil "tur" Gıda Mühendisliği Bölümü için listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Bütirik asit: Yapısı, özellikleri ve sağlık üzerine etkileri
(2017)Kısa zincirli yağ asitleri; bağırsak lümeninde, sindirilmemiş diyet karbonhidratları gibi çeşitli maddelerin bakteriyel fermantasyonuyla üretilen organik asitlerdir. Fermente edilebilir karbonhidrattan kolonik kısa zincirli ... -
Farklı çimlendirme süreleriyle üretilen malt sirkelerin bazı kalite özellikleri
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 31.03.2020)Bu çalışmada; kışlık arpalık maltlardan farklı çimlendirme süreleriyle üretilmiş üç farklı malt sirkesinin bazı kalite özellikleri belirlenmiştir. Sirke örneklerinin kuru madde, asitlik, briks, kül, iletkenlik ve yoğunluk ... -
Tin free still (TFS) ambalajlar i̇çerisinde satışa sunulan i̇çeceklerin üst kapaklarının mikrobiyolojik profili
(Afyon Kocatepe Üniversitesi, 30.06.2021)Bu araştırmada marketlerde, büfelerde, kafelerde, vb. farklı zamanlarda satışa sunulan çeşitli içeceklerin üst kapaklarının mikrobiyal profilinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Bu amaçla Ekim- Haziran ayları arasında toplam ...