Yazar "Mutlu, Hülya" için Turizm İşletmeciliği Bölümü listeleme
-
Aşçılık yarışması katılımcılarının tutumlarının belirlenmesi: Ulusal aşçılar ve pastacılar şampiyonası örneği
Boyraz, Mehmet; Mutlu, Asilhan Semih; Mutlu, Hülya (The Journal of Academic Social Sciences, 2018)Bu araştırmanın amacı ulusal aşçılık yarışmalarında yer alan katılımcıların bu etkinlikler hakkındaki algılama, tutum ve beklentilerinin değerlendirilmesi ve bunların katılımcıların sosyo-demografik özelliklerine göre ... -
Etik ve sosyal sorumluluk konulu bildirilerin bibliyometrisi: Ulusal turizm kongreleri örneği (2009-2017)
Baytok, Ahmet; Boyraz, Mehmet; Çetin, Ahmet; Mutlu, Hülya; Katırcıoğlu, Esra (Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2019)Bu araştırmanın amacı, Türkiye’deki Ulusal Turizm Kongrelerinde “etik” ve “sosyal sorumluluk” konuları ile ilgili yayınlanan bildirilerin bibliyometrik olarak değerlendirilmesidir. Araştırmanın evrenini, 2009-2017 yılları ... -
Evaluation of gastronomy and culinary arts students’ perceptions of workshops: A case of Afyon Kocatepe University
The purpose of the research is; to determine whether attitudes and expectations of undergraduate-level gastronomy and culinary arts students for culinary workshop activities differ according to the socio-demographic ... -
Gastronomi araştırmaları bibliyografyası bildiri, makale, tez 2013-2017
Sandıkcı, Mustafa; Boyraz, Mehmet; Mutlu, Hülya; Gökçe, Faruk (Gastronomi Araştırmaları Bibliyografyası Bildiri, Makale, Tez 2013-2017 - Detay Yayıncılık, 2018)Sağlıkla, kültürle, ahlakla ve günlük hayatın her saniyesi ile ilişkili olan yeme içme faaliyetlerinin "profesyonelce ve bilimsel bir disiplinle incelenmesi”, yapılan işin niteliğini artırabilecektir. Hemen her alanda ... -
Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerinin workshop etkinlikleri Algısının değerlendirilmesi: Afyon Kocatepe üniversitesi örneği
Boyraz, Mehmet; Çetin, Ahmet; Mutlu, Hülya; Soybalı, Hasan Hüseyin (Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018)Bu araştırmanın amacı; lisans düzeyinde eğitim gören gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin mutfak workshop etkinlikleri hakkındaki algılama, tutum ve beklentilerinin değerlendirilmesi ve bunların katılımcıların ... -
Yarışmacıların demografilerinin, karar verme süreçlerinin ve motivasyonlarının incelenmesi: Ulusal aşçılar ve pastacılar şampiyonası örneği
Bu araştırmanın amacı; ulusal aşçılık yarışmalarında yer alan katılımcıların demografik özellikleri ile bu etkinlikler hakkındaki kararlarının belirleyicileri ile motivasyon faktörlerinin belirlenmesidir. Araştırmanın ...